Translog Global Solutions

Translog Global Solutions


Colon Free Zone - Colón - Colón - Panamá

Telefoon:(507)474-5705
Mobiel:(507)6214-3640
Whatsapp:(507)6249-5470
WWW http://www.translog.com.pa
Translog Global Solutions, Inc., werd opgericht in 2015 in Panama. Het komt voort uit de geïdentificeerde behoeften van klanten op zoek naar professionele logistieke bedrijven, voorbij het simpele feit van het transport en de opslag van goederen. Onze visie is om "de solution provider" voor dergelijke klanten. Translog, is het gebaseerd op de mensen.

Mensen met ervaring in de logistiek en het bedrijfsleven tijdig visie. Juist deze combinatie van ervaring in het bedrijfsleven en de logistiek die het concurrentievoordeel van Translog Global Solutions, Inc. definieert

We hebben een interesse en expertise in producten die een speciale behandeling vereisen, zoals temperatuurgevoelige goederen, grote vracht per schip Charter vervoerd, goederen worden gecontroleerd en bevestigd aan dure rechten en hoogwaardige producten onder te vermijden diefstal.

Onze klanten vertrouwen op ons innovatieve vracht oplossingen die voldoen aan hun supply chain en zorgen voor de snelheid op de markt. We maakten gebruik van onze diepgaande kennis van de industrie, belangrijke relaties, en asset base om waarde te bieden bewuste service. 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^